BetalingsmåderSalgs- og leveringsbetingelserKontaktOpret ny brugerUdskriv/flag_en.png
Salgs- og leveringsbetingelser

Rosendahls - lager og logistik online vilkår for forbrugere
(Nedenstående vilkår gælder for online bestillinger)

(Online terms and conditions in english click here)  

 

Returformular DK

1.                         Ansvarlig

1.1                      Ansvarlig for Internetbutikken er:

Rosendahls A/S – Print Design Media

CVR-nr. 37120928

Oddesundvej 1

6715 Esbjerg N

Stiftet 5. januar 1942

 

2.                         Anvendelsesområde

2.1                      Disse vilkår finder kun anvendelse, hvis du handler med os som forbruger.

2.2                      Hvis du er erhvervsdrivende, så gælder disse vilkår IKKE. Du indgår handlen med os på de almindelige gældende regler i Købeloven.

2.2.1                  Forbrugeraftalen finder heller ikke anvendelse, så du har som erhvervsdrivende heller ikke fortrydelsesret.

2.2.2                  Som erhvervsdrivende fra udlandet accepterer du, at Dansk lov finder anvendelse på handlen, bortset fra de danske regler om lovvalg. FN Konvention om internationale køb (CISG) finder heller ikke anvendelse. Dit køb er alene reguleret af den danske købelovs bestemmelser om handelskøb.

3.                         Forbehold

3.1                      Vi tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms-, valuta- og afgiftsændringer, prisstigninger, force majeure, udsolgte/udgåede varer samt leveringssvigt fra vores leverandører.

4.                         Sprog

4.1                      Handlen gennemføres på det af dig valgte sprog. Du kan kun vælge at gennemføre handlen på sprog, som vores butik understøtter.

5.                         Bestilling

5.1                      Bestilling af varer sker via vores webbutik.  Du kan overalt i processen gå tilbage og rette og slette, indtil du har trykket godkendt.

5.2                      Har du brug for hjælp til at gennemføre en bestilling, er du altid velkommen til at sende os en mail via ”kontakt” menu punktet. Alternativt kan du ringe til os i hverdagene i tidsrummet 8-16 (fredag 8-15.30) på vores tlf. nummer: +45 43 22 73 00.

6.                         Betaling og gebyr v. brug af betalingskort

6.1                      I vores webbutik kan du betale med en række betalingskort.

6.2                      Vi tager imod følgende betalingskort i vores webshop:
Dankort, eDankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express, Diners og JCB.

7.                         Oprettelse som bruger

7.1                      Du kan vælge at oprette dig som bruger før du køber hos os, men du behøver det ikke.

8.                         Priser og varekatalog

8.1                      Udover de oplyste priser tillægges der normalt porto og gebyr.

 

8.2                      Vi forbeholder os retten til fra dag til dag at ændre vores priser .

 

8.3                      Vi forbeholder os endvidere ret til at ændre i vores varekatalog uden varsel.

 

8.4                      Med mindre andet udtrykkeligt er anført ud for den enkelte vare, leveres der ikke nogen service på varen og der gives heller ikke nogen egentlig garanti.

8.5                      Alle priser er opgivet inklusiv moms. Inden du accepterer købet, får du oplyst de samlede fragt- og leveringsomkostninger.

8.6                      Du kan altid se den samlede pris inkl. forsendelsesomkostninger (porto og gebyr) i indkøbskurven.

8.7                      Når du har bestilt modtager du en e-mail, der bekræfter din bestilling og et link som indeholder oplysninger om bl.a. din fortrydelsesret osv.

9.                         Aftaleindgåelse

9.1                      Uanset at du har afgivet en bestilling, er der først indgået en endelig og bindende aftale, når følgende betingelser er opfyldt:

a)        vores samarbejdspartner/indløser, har godkendt din betaling.

b)        du har modtaget en bekræftelse på e-mail fra os. Du vil ofte modtage såvel en kvittering på skærmen for din bestilling som en ordrebekræftelse samtidig. Det kan dog forekomme at bekræftelsen først kommer senere.

9.2                      Hvis en vare er udsolgt vil dette normalt blive oplyst i forbindelse med bestillingen, men vi forbeholder os ret til at angive dette i en eventuel senere mail.

 

 

9.3                      En ordre på flere varer kan deles op i flere leverancer med hver sin faktura, men vi trækker kun en evt. porto og ekspeditionsgebyr én gang.

 

9.4                      Som forbruger skal du ved hvert køb acceptere disse vilkår, som vil være gældende for dit køb. Du opfordres til at læse vilkårene grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som disse vilkår giver dig.

9.5                      Når du har bestilt , sender vi dig pr. e-mail en ordrebekræftelse for, at du har bestilt varen samt et link til disse vilkår.

9.6                      Det er ikke muligt efterfølgende at få adgang til ordren via vores webbutik. Hvis du ønsker at få tilsendt e kopi af ordrebekræftelsen pr. e-mail, så send en e-mail til distribution@rosendahls.dk

9.7                      Hvis du har købt et digitalt produkt modtager du alene en ordrebekræftelse. Efterfølgende modtager du et l ink til et digitalt produkt via en selvstændig e-mail, så snart at ordren er gennemført. Levering sker umiddelbart efter godkendelsen af din betaling.

10.                      Valg af produkt

10.1                   Som privat forbruger er du opmærksom på og accepterer, at du ikke i forbindelse med købet har modtaget nogen rådgivning om den vare, du har købt. Du er således selv ansvarlig for dit valg af produkt og dets egnethed til at opfylde det formål, du har købt varen til. Inden du køber, bør du læse produktbeskrivelsen grundigt igennem.

11.                      Leveringstid

11.1                   Varer du bestiller inden kl. 12 afsender vi normalt samme hverdag. Ellers sender vi normalt næste hverdag. Levering vil så normalt ske inden for 2 – 4 hverdage. Ved levering til udlandet vil det normalt tage mellem 4 og 9 hverdage at modtage din levering.

11.2                   På alle leveringer inden for EU beregner vi dansk moms.

11.3                   Først når varen sendes , hæver vi beløbet for varen på dit kort.

12.                      Køb og bestillinger til lande udenfor EU

12.1                   Husk, at hvis du bestiller varer, der skal leveres i et land udenfor EU vil der blive tillagt importmoms og eventuel told til prisen. Du kan få nærmere besked om importmoms og told, ved at kontakte skatte- og afgiftsmyndighederne i det pågældende land.

13.                      Risikoovergang

13.1                   Vi påtager os risikoen for korrekt og forsvarlig transport frem til den adresse, vi har fået opgivet.

13.2                   Risikoen for varen eller varerne som vi har afsendt overgår ved leveringstidspunktet, mens risikoen for den hændelige overgang overgår efter udløbet af de 14 dages fortrydelsesret.

14.                      Fortrydelsesret

14.1                   Som forbruger har du fortrydelsesret.  Det vil sige, at du kan fortryde dit køb, efter du har indgået aftale om køb.

14.2                   DU KAN IKKE FORTRYDE KØB AF DIGITALT INDHOLD, EFTER AT LEVERING ER SKET. I forbindelse med køb af digitalt indhold bliver du bedt om at acceptere at din fortrydelsesret ophører. Hvis du ikke vil accepterer det, kan du ikke købe digitalt indhold.

Du kan benytte dig af din fortrydelsesret ved, at du nægter at modtage varen eller ved at overdrage varen til fragtmanden/postvæsenet.  Hvis du modtager varen, skal du have benyttet dig af din fortrydelsesret senest 14 dage efter, at du modtog varen. Det vil sige, at du senest på 15. dagen efter at du modtog varer skal returnere den til os på følgende adresse:

Rosendahls lager

Park Alle 18

Port 60-62

DK-6600 Vejen

Mrk. Retur

 

Du kan kun benytte dig af din returret, hvis varen returneres i væsentlig samme stand og antal som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor helt, hvis du har taget varen i brug ud over den brug for at afprøve varen.  Du må ikke tage mærker af varen.  

14.3                   Hvis du vælger at afprøve varen må du ikke prøve den udendørs eller på måder så værdien af varen forringes (f.eks. må varen ikke bære præg af parfume, afsmitning af farve, afsmitning af make-up/tydelig bruge eller egentlig skader eller mærker). Hvis varen er vasket/renset eller bør vaskes/renses, kan den ikke returneres.  

14.4                   Ved køb af varer i vores webbutik er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur i væsentlig samme stand som du modtog den i, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

14.5                   Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Varer returneret på efterkrav vil derfor blive afvist.

Varen skal sendes til:

Rosendahls lager

Park Alle 18

Port 60-62

DK-6600 Vejen

Mrk. Retur

 

Returformular DK

 

14.6                   Når du returnerer varen, beder vi dig angive ordrenummer på pakken samt vedlægge en kopi af din kvittering for køb af varen, kontaktinfo (mail adresse) hvor vi kan kontakte dig ang. din returvare, samt angive til hvilken konto beløbet for returvaren skal indbetales, hvis det ikke skal føres tilbage på dit kort. Udfyld. returformularen ovenfor.

14.7                   Når du fortryder købet tilbagebetaler vi dig den fulde købesum enten ved en overførsel til din bank, når vi har fået oplyst dit fulde kontonummer , eller til dit kort. Husk vi refunderer IKKE dine udgifter til fragt/transport.

14.8                   Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, returnerer vi dig pengene. Du må forvente en ekspeditionstid på op til 14 dage.

14.9                   Mener vi ikke at betingelserne, for at du kan udnytte fortrydelsesretten, er opfyldt kontakter vi dig pr. e-mail med en begrundelse herfor. I dette tilfælde sender vi varen retur til den adresse, du angiver.

15.                      Reklamation

15.1                   Vi yder ikke garanti på vores produkter med mindre det udtrykkeligt er anført under beskrivelsen af det enkelte produkt.

15.2                   Ved modtagelsen af din vare har du pligt til inden rimelig tid at undersøge varen for at sikre, at den svarer til det bestilte.

15.3                   Medmindre bedre vilkår er anført ud for den enkelte vare, giver vi efter købeloven en reklamationsret på 24 måneder på alle varer.

15.4                   Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som viser sig op til 24 måneder efter, at du modtog varen.

15.5                   Det er en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Det er endvidere en forudsætning, at manglen var til stede, da du modtog varen første gang. Reklamerer du inden for de første 6 måneder er udgangspunktet, at manglen var til stede, da du modtog varen.

15.6                   Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for at være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

15.7                   Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:

Rosendahls - lager og logistik

Vandtårnsvej 83A

DK-2860 Søborg

Mrk. Reklamation

 

15.8                   Når du returnerer varen, beder vi om, at du angive ordrenummer på pakken. Du skal også kunne fremvise kvittering og betalingsbevis for varen.

Du kan som forbruger kræve, at vi:

a)        Afhjælper manglen eller leverer en ny mangelfri vare.

b)        Dette forudsætter, at reklamationen er berettiget samt at afhjælpning/omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for os.

c)        Vi kan vælge at tilbyde dig at erstatte afhjælpning med omlevering, så du får en ny vare i stedet for den gamle.

d)        Kan vi ikke afhjælpe, og ønsker du ikke omlevering går handlen tilbage.

e)        Når vi har gjort os bekendt med din reklamation, kontakter vi dig skriftligt pr. e-mail for at aftale det videre forløb.

 

16.                      Personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale os om køb (udføre en handel) skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
Navn
, adresse/leveringsadresse, telefonnummer samt din e-mail.

16.1                   Du har også mulighed for at vælge en leveringsadresse som er en anden end betalingsadressen. 

16.2                   Personoplysningerne registreres hos os og opbevares i 5 år.

16.3                   Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Ved accept af vores forretningsbetingelser erklærer du dig samtidig enig i, at vi indsamler personoplysninger via vores webbutik, med det formål at håndtere din ordre.

16.4                   Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

16.5                   Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, men på computere beskyttet med adgangskoder.

16.6                   Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen andre personfølsomme oplysninger.

16.7                   Alle kundeoplysninger indtastes og transmitteres i ikke-krypteret form til os.

16.8                   Som registreret hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os via e-mail: distribution@rosendahls.dk.

17.                      Cookies

17.1                   Som led i driften af vores webbutik kan vi benytte os af logstatistik og cookies.

17.2                   En cookie er en fil, som gemmes på din computer, når du besøger et websted.

17.3                   Rosendahls anvender cookies i forbindelse med at føre statistik over hvor mange og hvordan vores brugere anvender vores hjemmeside. Dette bl.a. for at skabe et overblik og for at kunne forbedre vores hjemmeside, således øge brugervenlighed og tilfredshed.

Desuden anvendes cookies i forbindelse med formular og bestillinger, for at kunne gemme oplysninger der indtastes.

17.4                   På Rosendahls websteder bruger vi statistikværktøjet Google Analytics til at følge besøgendes brug af siderne.

Google Analytics lægger cookies på din computer, når du besøger et af Rosendahls hostede websteder. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug af webstedet gemmes på Googles servere. Google bruger oplysningerne til at:

×            Evaluere din brug af webstedet

×            Udarbejde rapporter om aktiviteten på webstedet

×            Yde andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på webstedet og brugen af
internettet.

Google kan også videregive oplysningerne til tredjemand, hvis loven kræver det, eller hvis tredjemand behandler oplysningerne på Googles vegne.

 

17.5                   Du kan indstille din browser, så der ikke gemmes cookies på din computer. Vær dog opmærksom på, at uden cookies, kan du måske ikke bruge alle webstedets funktioner. Vi håber, at du vil tillade de cookies vi sætter, da de hjælper os med at forbedre siderne.

17.6                   Ved accept af disse vilkår accepterer du samtidig vores brug af cookies .

18.                      Ansvar

18.1                   Vi påtager sig ikke noget ansvar for forsinkelse. Vi påtager os heller ikke ansvar for bortkomne af varer i forbindelse med indsendelse/fragt af en reklamations- eller returvare.

19.                      Copyright

19.1                   Alle immaterielle rettigheder herunder eneretten til tilgængeliggørelse og eksemplarfremstilling af indhold, herunder tekst, grafik og billeder, design m.m. på dette website tilhører os.

Oktober 2016
Ingen bestillinger
Dankort Diners Club Kort MasterCard Visa Forbrugsforeningen PAYPAL
Betalingsmåder
EAN, Kreditkort, faktura/giro
Rosendahls - lager og logistik
Læs mere om lager og logistik
rosendahlsboghandel.dkVandtårnsvej 83A2860 SøborgDanmarkTlf. +45 43 22 73 00boghandel@rosendahls.dk